Meer resultaten voor de taal frans

de taal frans

Franstalig hoofdletter?
Deze woorden worden met een hoofdletter geschreven: Frans, Engels en Duitstalig. Afleidingen en samenstellingen met aardrijkskundige namen krijgen een hoofdletter. Dat geldt ook voor namen van talen en de verbogen vormen daarvan Nederlands, de Nederlandse taal, alsook voor de samenstellingen die hiermee worden gevormd Nederlandstalig, Nederlandssprekend, Middelnederlands, Vroegnieuwnederlands.
gesproken taal Vertaling Nederlands-Frans.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: gesproken taal DE gesproken taal EN gesproken taal ES. Vertalingen gesproken taal NLFR. langue parlée; l.
de franse taal Vertaling naar Frans voorbeelden Nederlands Reverso Context.
Zijn ontwikkeling geschiedt in de Franse taal en sommigen dat hebben we een aantal dagen geleden in Rabat, tijdens de Euromediterrane Parlementaire Vergadering, gezien willen het Frans maar al te graag vervangen door het Engels, om daar de enige internationale taal van te maken.
taal vertaling Nederlands-Frans inclusief voorbeelden.
Quelle est la langue parlée au Mexique? Latijn is de taal van de toekomst! Le latin est la langue de l'avenir! Welke taal spreken ze in jouw land? Quelle langue parle-t-on dans votre pays? Het Latijn is een dode taal.
Franse taal Vertaling Nederlands-Frans.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: Franse taal DE Franse taal EN Franse taal ES. Vertalingen Franse taal NLFR. We hebben geen vertalingen voor Franse taal in Nederlands Frans.
taal Vertaling naar Frans voorbeelden Nederlands Reverso Context.
Vertaling van taal" in Frans. Bekijk ook: officiële taal. Zoek taal in: Web Afbeeldingen Definitie Woordenboek Vervoegen. Zelfstandig naamwoord Vrouwelijk. 7220 voorbeelden met overeenstemmingen." Zelfstandig naamwoord Mannelijk. 1585 voorbeelden met overeenstemmingen." Zelfstandig naamwoord Vrouwelijk. 143 voorbeelden met overeenstemmingen." Zelfstandig naamwoord Mannelijk. 99 voorbeelden met overeenstemmingen." Zelfstandig naamwoord Mannelijk. 48 voorbeelden met overeenstemmingen." Zelfstandig naamwoord Mannelijk. 19 voorbeelden met overeenstemmingen." Zelfstandig naamwoord Mannelijk. 17 voorbeelden met overeenstemmingen." Zelfstandig naamwoord Mannelijk. 11 voorbeelden met overeenstemmingen." 12 voorbeelden met overeenstemmingen." 72 voorbeelden met overeenstemmingen." lang'fr' mots parler bevatten. 53 voorbeelden met overeenstemmingen." lang'fr' parler parle bevatten. 38 voorbeelden met overeenstemmingen." lang'fr' parle français bevatten. 36 voorbeelden met overeenstemmingen." lang'fr' français termes bevatten. 26 voorbeelden met overeenstemmingen." lang'fr' termes celle bevatten. 24 voorbeelden met overeenstemmingen." eigen taal 821. officiële taal 766. vreemde taal 466. duidelijke taal 287. taal spreken 252. welke taal 224. de engelse taal 223.
Frans Wikipedia.
4 In Rusland, Spanje, Duitsland en elders is het Frans in de 17e eeuw in zwang gekomen als taal van de sociale elite, maar sinds de opkomst van het nationalisme in Europa in de 19e eeuw is het door de landelijke voertalen weer verdrongen.
talen Vertaling Nederlands-Frans.
NL: niet talen naar FR: ne pas se soucier de. Staat je antwoord er niet bij of heb je een vraag waarbij het vertaalwoordenboek geen hulp kan bieden? Vraag het dan op Vertaalhulp. Download de Android App. Download de IOS App.
Franse taal vertaling Nederlands-Frans.
Vertaling van Franse taal. Frans o, Franse taal v zn. français m le. langue française v la. Hij kan Frans spreken. Il peut parler français. Hij spreekt ook Frans. Il parle aussi français. Gerelateerd aan Franse taal. Over deze site.
taal Vertaling Nederlands-Frans.
taal met veel beeldspraak en stijlfiguren langage fleuri. taalgebruik waarbij de spreker te mooi en te deftig praat langage pompeux/ampoulé/affecté. 3 het geheel van tekens of geluiden die een betekenis uitdrukken langage le. de taal van de liefde le langage de l'amour.'

Contacteer ons

++ frans studeren ++
++ taalcursus frans leuven ++
++ leren in het frans ++
++ de taal frans ++
++ taallessen frans ++
++ hoe frans leren ++
++ frans leren gratis app ++
++ taalstage frans ++
++ frans avondschool ++
++ thuiscursus frans ++
++ thuisstudie frans ++
++ frans uitspraak horen ++