Meer resultaten voor de taal frans

de taal frans

de taal van de liefde Vertaling naar Frans voorbeelden Nederlands Reverso Context.
En incluant le langage de l'amour' dix., Het is de taal van de liefde. C'est' le langage de l'amour.' Frans, de taal van de liefde. Le français est le langage de l'amour.' Natuurlijk, ze sprak de taal van de liefde, nietwaar Dictys?
officiële taal Vertaling Nederlands-Frans.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: officiële taal DE officiële taal EN officiële taal ES. Definities op Encyclo.nl: Officiële taal 1x. Vertalingen officiële taal NLFR.
de franse taal Vertaling naar Frans voorbeelden Nederlands Reverso Context.
Zijn ontwikkeling geschiedt in de Franse taal en sommigen dat hebben we een aantal dagen geleden in Rabat, tijdens de Euromediterrane Parlementaire Vergadering, gezien willen het Frans maar al te graag vervangen door het Engels, om daar de enige internationale taal van te maken.
Frans Wikipedia.
4 In Rusland, Spanje, Duitsland en elders is het Frans in de 17e eeuw in zwang gekomen als taal van de sociale elite, maar sinds de opkomst van het nationalisme in Europa in de 19e eeuw is het door de landelijke voertalen weer verdrongen.
taal vertaling Nederlands Frans.
mooiste taal Vertaling naar Frans voorbeelden Nederlands Reverso Context.
Vertaling van mooiste" taal" in Frans. Zoek mooiste taal in: Web Afbeeldingen Definitie Woordenboek Vervoegen. plus belle langue. 2 voorbeelden met overeenstemmingen." lang'fr' plus belle langue. Ik vind het de mooiste taal ter wereld. Je trouve que c'est' la plus belle langue du monde.
taal Vertaling naar Frans voorbeelden Nederlands Reverso Context.
Vertaling van taal" in Frans. Bekijk ook: officiële taal. Zoek taal in: Web Afbeeldingen Definitie Woordenboek Vervoegen. Zelfstandig naamwoord Vrouwelijk. 7220 voorbeelden met overeenstemmingen." Zelfstandig naamwoord Mannelijk. 1585 voorbeelden met overeenstemmingen." Zelfstandig naamwoord Vrouwelijk. 143 voorbeelden met overeenstemmingen." Zelfstandig naamwoord Mannelijk. 99 voorbeelden met overeenstemmingen." Zelfstandig naamwoord Mannelijk. 48 voorbeelden met overeenstemmingen." Zelfstandig naamwoord Mannelijk. 19 voorbeelden met overeenstemmingen." Zelfstandig naamwoord Mannelijk. 17 voorbeelden met overeenstemmingen." Zelfstandig naamwoord Mannelijk. 11 voorbeelden met overeenstemmingen." 12 voorbeelden met overeenstemmingen." 72 voorbeelden met overeenstemmingen." lang'fr' mots parler bevatten. 53 voorbeelden met overeenstemmingen." lang'fr' parler parle bevatten. 38 voorbeelden met overeenstemmingen." lang'fr' parle français bevatten. 36 voorbeelden met overeenstemmingen." lang'fr' français termes bevatten. 26 voorbeelden met overeenstemmingen." lang'fr' termes celle bevatten. 24 voorbeelden met overeenstemmingen." eigen taal 821. officiële taal 766. vreemde taal 466. duidelijke taal 287. taal spreken 252. welke taal 224. de engelse taal 223.
Franse taal vertaling Nederlands Frans.
Vertaling van Franse taal. Frans o, Franse taal v zn. français m le. langue française v la. Hij kan Frans spreken. Il peut parler français. Hij spreekt ook Frans. Il parle aussi français. Gerelateerd aan Franse taal. Over deze site.
Franse taal Vertaling naar Frans voorbeelden Nederlands Reverso Context.
Les blancs correspondant à ces mentions sont remplis soit dans la langue de l'État' requis, soit en langue anglaise, soit en langue française." België heeft ermee ingestemd dat alleen de tekst van het besluit in de Franse taal authentiek is en dat het besluit in werking treedt bij de kennisgeving ervan in het Frans.
taal Vertaling Nederlands-Frans.
taal met veel beeldspraak en stijlfiguren langage fleuri. taalgebruik waarbij de spreker te mooi en te deftig praat langage pompeux/ampoulé/affecté. 3 het geheel van tekens of geluiden die een betekenis uitdrukken langage le. de taal van de liefde le langage de l'amour.'

Contacteer ons

++ frans studeren ++
++ taalcursus frans leuven ++
++ leren in het frans ++
++ de taal frans ++
++ taallessen frans ++
++ hoe frans leren ++
++ frans leren gratis app ++
++ taalstage frans ++
++ frans avondschool ++
++ thuiscursus frans ++
++ thuisstudie frans ++
++ frans uitspraak horen ++