Resultaten voor frans leren gratis app

frans leren gratis app

Beste taalcursussen voor iPhone en iPad: talen leren met apps.
Omdat je alleen woordjes leert is het verstandig om via een andere app ook nog wat grammatica en uitspraak te leren, zodat je geen woordjesrobot wordt. De strak vormgegeven iPhone en iPad app van Busuu is beschikbaar in meerdere talen: Engels, Spaans, Frans, Duits, Portugees, Italiaans, Turks, Pools, Russisch, Japans, Mandarijn, om maar een paar te noemen. De app is gratis te gebruiken, maar voor de premium functies zul je moeten betalen per maand, kwartaal of jaar.
Frans online leren snel, gratis en eenvoudig met book2 van 50" languages."
De 50" languages" Android of iPhone App is de ideale begeleider voor iedereen die ook offline Frans willen leren. De app is beschikbaar voor zowel Android-Phone en Tablet als iPhone of iPad. De apps bevatten onder andere 30 gratis lessen uit het book 2 programma Frans.
Cursussen Frans Gratis.
Waar zijn de toiletten, alstublieft? Opmerking: deze service werkt alleen met de CHROME browser die u kunt downloaden door op de volgende link te klikken: Google Chrome. Voortgang Q1 0%. Voortgang Q2nbsp 0%. Start een nieuwe quiz. Nederlands Frans Q1 Q2.
Leer Frans gratis Apps op Google Play.
Leer Frans met gratis lessen elke dag. Mondly doet u kennismaken met de Franse taal op een snelle en effectieve manier. In slechts enkele minuten, kunt u de meest belangrijke Franse woorden onthouden, zinnen vormen, Franse zinnen leren en deelnemen aan Franse gesprekken. Onze leuke Franse lessen verbeteren uw woordenschat, grammatica en uitspraak beter dan enkel andere methode voor het leren van een nieuwe taal. Bent u een beginner of een reeds ervaren spreker van de Franse taal? Een reiziger of professional met een druk schema? Deze applicatie is zeer geschikt, want ze past zich aan uw noden aan. Verken taaloefeningen voor lezen, luisteren, schrijven en spreken, uitgebreid met een woordenboek, werkwoordvervoeger en modern spraakherkenningssysteem het is net alsof u uw eigen Franse leraar in uw binnenzak heeft. Download de app voor het leren van een nieuwe taal vandaag en geniet van de voordelen van een nieuwe taal voor de rest van uw leven.
Duolingo: Leer Engels, Spaans en ander talen helemaal gratis.
De 12 beste apps voor het leren van een vreemde taal Apps Software ComputerTotaal.
De eerste les van elke taal is gratis, daarna kost het 499, euro per maand als je voor een jaarabonnement kiest. Naast Frans, Duits, Italiaans en Spaans kun je ook talen als Indonesisch en Russisch met Babbel leren. Tip 04: Google Translate. Google Translate is niet alleen een handige website, de app kan je ook helpen bij het leren van een taal.
Frans leren gratis Apps op Google Play.
Frans leren voor gratis Offline is de perfecte reisgids, want als het reizen naar Frankrijk of Marokko met de inheemse bevolking kan communiceren. Deze applicatie heeft geen internetverbinding nodig om te functioneren als het offline en het is ideaal om te communiceren als je gaat reizen in een vreemd land, zoals Frankrijk, Belgiƫ of een van de wereld. Dankzij de audio-systeem kan de uitspraak van zinnen om uw Frans te verbeteren horen. Uw taalcursus, basisniveau van het Frans, het Frans studeren in mobiel. Deze app kan je leren om te luisteren en te lezen Franse en IRAS elke categorie woordenschat verbeteren van uw taalvaardigheid.
Een taal leren? Dat doe je toch gewoon op je smartphone! Gitage.
Wil je daarom je Frans wat bijschaven en niet beperken tot een bepaalde categorie of sector? Probeer dan eens de app Frans Leren. Deze app heeft als doel je uitspraak en je woordenschat te verbeteren. De gratis app laat je kennismaken met zijn kunnen en biedt je toegang tot de eerste drie categorieƫn: dieren, familie en lichaamsbewegingen.
Leer Gratis Frans Woorden Apps op Google Play.
Woordenschat Trainer voor het leren van Frans: Leren Frans spreken voor tijdens het Reizen, Zakelijk, Dating, Studie School. Geheugenkaart woordenboek met Frans Nederlands vertalingen van 10.000 woorden. Snelst groeiende taalcursus onderwijs app voor mobiele en tablet: 500.000 nieuwe gebruikers / maand. 100% Gratis Frans lessen voor beginners, gevorderden, volwassenen en kinderen.
Frans Leren II: Verbeter je uitspraak en woordenschat Gratis in de App Store.
Deze app is uitsluitend beschikbaar in de App Store voor iOS-apparaten. Frans Leren II: Verbeter je uitspraak en woordenschat Gratis 4. 4.1, 24 beoordelingen. Biedt inapp aankopen. De eerste versie van deze woorden trainer app heeft wekenlang op n 1 in de Onderwijs categorie gestaan, is gekozen tot app van de week en heeft in What's' Hot" gestaan.

Contacteer ons

++ frans studeren ++
++ taalcursus frans leuven ++
++ leren in het frans ++
++ de taal frans ++
++ taallessen frans ++
++ hoe frans leren ++
++ frans leren gratis app ++
++ taalstage frans ++
++ frans avondschool ++
++ thuiscursus frans ++
++ thuisstudie frans ++
++ frans uitspraak horen ++