Resultaten voor frans uitspraak horen

frans uitspraak horen

uitspraak oefenen Frans SAV Hilversum.
Het is niet altijd leuk om jezelf terug te horen, maar het werkt wel! Als je meer wilt weten over de juiste uitspraak in het Frans, maar ook over de verbindingen die je moet maken in het Frans, de enchaînements of de liaisons, kijk dan eens naar de oefeningen op deze websites.:
uitspraak Frans.
verbindingen uitspreken met een z. verbindingen uitspreken met een n. verbindingen uitspreken met een t. CSS Valid XHTML Valid Top reset. Copyright Jef Van den Broeck voor Basiseducatie Kempen 2018 All rights reserved. Custom Design by Youjoomla.com. uitspraak Frans Start.
De uitspraak van Franse woorden met geluid.
Invuloefening op handige zinnen voor op reis in het Frans. Invuloefening op handige zinnen om op restaurant te gaan in het Frans. Cursus Frans voor beginners De uitspraak van Franse woorden met geluid De uitspraak van Franse woorden met geluid.
Online uitspraakgenerator Digitale Didactiek.
In de online uitspraakgenerator kunnen de leerlingen zinnen tikken, de gewenste taal kiezen, een mannen of vrouwenstem kiezen en vervolgens op Say it! De ingetikte zin wordt vervolgens voorgelezen. Twintig talen zijn beschikbaar, o.a. Duits, Engels en Frans. Vind ik leuk.:
uitspraak vertaling Nederlands-Frans.
Vertaling van uitspraak. prononciation v la. sententie v, vonnis o, judicium, uitspraak zn. sentence v la. verdict m le. aangifte v, betuiging v, declaratie v, verklaring v, uitspraak zn. déclaration v la. beslissing v, besluit o, wijzing v, uitspraak zn.
uitspraak Vertaling Nederlands-Frans.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: uitspraak DE uitspraak EN uitspraak ES. Definities op Encyclo.nl: uitspraak 11x. Vertalingen uitspraak NLFR. y tspr a k.
Frans leren uitspraak.
Alex, zet de snelheid iets links van het midden, en kies zelf een combinatie van 2 toetsen. Markeer het stuk Franse tekst dat je wilt horen en klik op jouw combinatie van 2 toetsen: het fragment wordt dan in het Frans voorgelezen. Kan ook met andere talen! Nog een superhandige tool.: Voer een stukje tekst in copy-paste kan ook, maar hele lappen worden niet geaccepteerd helaas, kies een taal, bijvoorbeeld Frans, en het fragment wordt met bijna perfecte uitspraak ten gehore gebracht!
Nu Beter Frans uitspraak.
Meer fonetische tekens op Wikipedia en hier. Luister naar een Frans verhaal, zoals Une petite histoire sur les deux frères. Het verbinden van woorden. In het Frans verbind je de woorden die bij elkaar horen in de uitspraak vaak met elkaar.
uitspraak horen over het Vertaling naar Frans voorbeelden Nederlands Reverso Context.
Arabisch Duits Engels Spaans Frans Hebreeuws Italiaans Japans Nederlands Pools Portugees Roemeens Russisch. Arabisch Duits Engels Spaans Frans Hebreeuws Italiaans Japans Nederlands Pools Portugees Roemeens Russisch. Uw zoekopdracht kan naar ongeschikte uitdrukkingen leiden. Uw zoekopdracht kan naar informele uitdrukkingen leiden. Vertaling van uitspraak" horen over het" in Frans.
Frans uitspraken gids.
Uitspraak van un un. Uitspraak van août août. Uitspraak van Givenchy Givenchy. Uitspraak van fauteuil fauteuil. Uitspraak van est est. Uitspraak van les les. Uitspraak van et et. Do you want to pronounce words and phrases in this language Frans?

Contacteer ons

++ frans studeren ++
++ taalcursus frans leuven ++
++ leren in het frans ++
++ de taal frans ++
++ taallessen frans ++
++ hoe frans leren ++
++ frans leren gratis app ++
++ taalstage frans ++
++ frans avondschool ++
++ thuiscursus frans ++
++ thuisstudie frans ++
++ frans uitspraak horen ++