Meer resultaten voor frans uitspraak horen

frans uitspraak horen

uitspraak Frans.
verbindingen uitspreken met een z. verbindingen uitspreken met een n. verbindingen uitspreken met een t. CSS Valid XHTML Valid Top reset. Copyright Jef Van den Broeck voor Basiseducatie Kempen 2018 All rights reserved. Custom Design by Youjoomla.com. uitspraak Frans Start.
Frans leren de maanden van het jaar YouTube.
Leer Frans en Engels Phrases 301 350 Duration: 1310. Frans leren / Franse les 47 views. Leer Frans en Engels Phrases 401 450 Duration: 1157. Frans leren / Franse les 36 views. Leer Frans en Engels Phrases 451 500 Duration: 1422.
Online uitspraakgenerator Digitale Didactiek.
In de online uitspraakgenerator kunnen de leerlingen zinnen tikken, de gewenste taal kiezen, een mannen of vrouwenstem kiezen en vervolgens op Say it! De ingetikte zin wordt vervolgens voorgelezen. Twintig talen zijn beschikbaar, o.a. Duits, Engels en Frans. Vind ik leuk.:
uitspraak vertaling Nederlands Frans.
Vertaling van uitspraak. prononciation v la. aangifte v, betuiging v, declaratie v, verklaring v, uitspraak zn. déclaration v la. sententie v, vonnis o, judicium, uitspraak zn. sentence v la. verdict m le. beslissing v, besluit o, wijzing v, uitspraak zn.
De uitspraak van Franse woorden met geluid.
2 De uitspraak van Franse woorden met geluid. Wat is dat? 3 Groeten in het Frans: hallo, goedemiddag, goeieavond. Dialoog om iemand te groeten in het Frans. Introductieoefening op groeten in het Frans. 4 Kennismaken en jezelf voorstellen in het Frans.
Frans leren uitspraak.
Alex, zet de snelheid iets links van het midden, en kies zelf een combinatie van 2 toetsen. Markeer het stuk Franse tekst dat je wilt horen en klik op jouw combinatie van 2 toetsen: het fragment wordt dan in het Frans voorgelezen. Kan ook met andere talen! Nog een superhandige tool.: Voer een stukje tekst in copy-paste kan ook, maar hele lappen worden niet geaccepteerd helaas, kies een taal, bijvoorbeeld Frans, en het fragment wordt met bijna perfecte uitspraak ten gehore gebracht!
uitspraak Vertaling Nederlands-Frans.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: uitspraak DE uitspraak EN uitspraak ES. Definities op Encyclo.nl: uitspraak 1x. Vertalingen uitspraak NLFR. y tspr a k.
Nu Beter Frans uitspraak.
Meer fonetische tekens op Wikipedia en hier. Luister naar een Frans verhaal, zoals Une petite histoire sur les deux frères. Het verbinden van woorden. In het Frans verbind je de woorden die bij elkaar horen in de uitspraak vaak met elkaar.
Frans uitspraken gids.
Neem uitspraak op voor mejor mejor. Neem uitspraak op voor poivrons rouge et vert poivrons rouge et vert. Neem uitspraak op voor Myrtille Begue Myrtille Begue. Neem uitspraak op voor Catenoy Catenoy. Neem uitspraak op voor Catenay Catenay. Top Frans gebruikers.

Contacteer ons

++ frans studeren ++
++ taalcursus frans leuven ++
++ leren in het frans ++
++ de taal frans ++
++ taallessen frans ++
++ hoe frans leren ++
++ frans leren gratis app ++
++ taalstage frans ++
++ frans avondschool ++
++ thuiscursus frans ++
++ thuisstudie frans ++
++ frans uitspraak horen ++