Resultaten voor frans nederlands

frans nederlands

Gratis online vertaler ElaN Languages Elan.
Een snelle, letterlijke vertaling van een korte tekst nodig? Gebruik onze gratis online vertaler hieronder dus gerust om één woord of een woordengroep naar een andere taal om te zetten. Dit is een automatische vertaling, met soms grappige resultaten tot gevolg.
Tekst Vertalen Engels-Duits-Frans-Nederlands De Vertaler Architekst.
Simon is ook vertaler Frans en Engels naar Nederlands, maar daarnaast vertaalt hij ook teksten uit het Duits naar het Nederlands. In tegenstelling tot Liesbeth, is hij veeleer een commerciële en creatieve ziel en houdt hij zich liever bezig met marketingvertalingen en andere redactionele vertalingen zoals toeristische reisgidsen en infobrochures.
Vertaler Frans Nederlands-vacatures in Brussel juni 2018 Indeed.com.
Plaats je cv Solliciteer op duizenden vacatures op elk platform! VERTALER NEDERLANDS / FRANS M/V. Adecco 12.585 reviews Erpe-Mere 9420. Talentvol vertaler Nederlands / Frans voor afdeling communicatie. Perfect kennis van Frans en Nederlands. Je vertaalt Nederlandstalige teksten naar het Frans.
Online vertaalbureau België: Engels, Frans, Nederlands, Duits Vertaalbureau BeTranslated.
Hij is al bijna 30 gepassioneerd door kunst en hij is een van de belangrijkste hedendaagse kunstverzamelaars in Europa. Wij leveren vertaalwerk aan de Wonderbox kantoren in België, Frankrijk, Zwitserland, Spanje en Italië, meestal van het Frans naar het Nederlands, Spaans, Duits en Italiaans, doch ook van het Spaans naar het Frans en Nederlands en van het Italiaans naar het Frans.
Frans-Nederlands woordenboek Vertalen.nu.
Vertaal woorden van Frans naar Nederlands met één druk op de knop. Wil je liever op alfabetische volgorde door het woordenboek bladeren? Bekijk dan de woordenlijst Frans of de woordenlijst Nederlands. Vertaal zinnen of stukken tekst in tientallen talen met onze vertaalmachine.
Frans-Nederlands Vertaling Nederlands-Frans.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: Frans-Nederlands DE Frans-Nederlands EN Frans-Nederlands ES. Vertalingen Frans-Nederlands NLFR. We hebben geen vertalingen voor Frans-Nederlands in Nederlands Frans.
Frans-Nederlands Universiteit Antwerpen.
de opleidingsonderdelen van een andere masteropleiding dan Taal en Letterkunde, met inbegrip van masteropleidingen buiten de faculteit Letteren en Wijsbegeerte, na goedkeuring van de Onderwijscommissie Taal en Letterkunde hiervoor dien je een gemotiveerde aanvraag in via het formulier Aanvraagformulier extra-curriculaire vakken terug te vinden op de facultaire website onder Formulieren.
Interglot-Zoek Franse of Nederlandse Woorden.
Linguee Woordenboek Frans-Nederlands.
à â é è ê ë ï î ô ù û ç æ ö ü ó á. nl Nederlands fr Frans. nl Nederlands fr Frans. fr Frans nl Nederlands. nl Nederlands gb Engels. nl Nederlands de Duits. nl Nederlands es Spaans.
Google Translate.
Sleep de link hierheen om de webpagina te vertalen. Wij bieden geen ondersteuning voor het type bestand dat u hierheen heeft gesleept. Probeer een ander type bestand. Wij bieden geen ondersteuning voor het type link dat u hierheen heeft gesleept.
Online Frans Nederlands vertaler.
De huidige pagina wordt: Online Frans Nederlands vertaler. Het veranderen van de richting van de vertaling: Nederlands Frans vertaler online Nederlands Frans vertaling. Frans Nederlands Vertaling Frans Nederlands Woordenboek Vertalen Frans naar Nederlands Als u behoefte aan een perfecte vertaling, contact opnemen met een vertaalbureau!
Kinderwoordenboek Frans-Nederlands / Nederlands-Frans Frans in de lagere school.
Samenstelling: 176p, full colour. Met dit rijk geïllustreerd woordenboek kunnen kinderen vanaf 6 jaar moeiteloos de Franse taal leren. Het woordenboek bevat meer dan duizend van de meest frequente woorden en is dus ideaal als eerste kennismaking met het Frans.

Contacteer ons

++ frans nederlands ++
++ nederlands frans ++
++ frans vertalen ++
++ frans woordenboek ++
++ frans nederlands vertalen ++
++ frans leren ++
++ vertalen nederlands frans zinnen ++
++ nederlands naar frans ++
++ vervoegingen frans ++
++ van nederlands naar frans ++
++ frans bauer ++
++ frans hals ++
++ frans naar nederlands ++