Resultaten voor frans nederlands

frans nederlands

Online Frans Nederlands vertaler.
De huidige pagina wordt: Online Frans Nederlands vertaler. Het veranderen van de richting van de vertaling: Nederlands Frans vertaler online Nederlands Frans vertaling. Frans Nederlands Vertaling Frans Nederlands Woordenboek Vertalen Frans naar Nederlands Als u behoefte aan een perfecte vertaling, contact opnemen met een vertaalbureau!
Vertaling Frans Nederlands Aliaslanguages.
Vertaling Frans Nederlands. Uiteraard maken vertalingen uit het Frans naar het Nederlands een groot stuk van ons dagelijks werk uit. Het Nederlands is één van de drie landstalen van België en wij stellen alles in het werk om uitstekende vertalingen af te leveren voor een redelijke prijs.
Vertaler-Tolk Nederlands, Frans, Engels en Spaans Brussel Hanne Anseeuw.
Hanne Anseeuw, tolk en vertaler Frans, Spaans, Engels. Neem contact op. Uw vertaler-tolk: veelzijdig en flexibel. Zoekt u een professionele conferentietolk? Voor een multilaterale conferentie, een ondernemingsraad of comité binnen uw bedrijf, of een vertrouwelijk gesprek? Wat uw wens ook is, ik voer uw opdracht met de grootste zorg uit.
Kinderwoordenboek Frans-Nederlands / Nederlands-Frans Frans in de lagere school.
Samenstelling: 176p, full colour. Met dit rijk geïllustreerd woordenboek kunnen kinderen vanaf 6 jaar moeiteloos de Franse taal leren. Het woordenboek bevat meer dan duizend van de meest frequente woorden en is dus ideaal als eerste kennismaking met het Frans.
Van Dale Pocketwoordenboek Frans-Nederlands Standaard Boekhandel.
Gidswoorden in kleur voor makkelijker vinden 155.000 actuele betekenissen, voorbeelden en vertalingen Actuele betekenissen en bruikbare voorbeeldzinnen Van Dale Pocketwoordenboeken zijn ook online en als app verkrijgbaar. De inhoud van dit Pocketwoordenboek Frans-Nederlands zwarte editie is identiek aan die van de reguliere editie ISBN 9789460770647.
dictionnaire Vertaling Frans-Nederlands.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: dictionnaire DE dictionnaire EN dictionnaire ES. Definities in het Frans: dictionnaire 1x. Definities in het Nederlands: Dictionnaire 1x.
Frans-Nederlands Vertaling Nederlands-Frans.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: Frans-Nederlands DE Frans-Nederlands EN Frans-Nederlands ES. Vertalingen Frans-Nederlands NLFR. We hebben geen vertalingen voor Frans-Nederlands in Nederlands Frans.
VERTALER FRANS NEDERLANDS BANKSECTOR Bij Select HR Jobat.be.
Momenteel zijn ze op zoek naar een VERTALER FRANS NEDERLANDS voor hun vestiging in Antwerpen. Ben je vlot tweetalig Frans Nederlands? Heb je zin deel uit te maken van een fijn en gedreven team van collega's? VERTALER FRANS NEDERLANDS BANKSECTOR.
Juridisch Woordenboek J. Moors Deel II Frans-Nederlands / Dictionnaire Juridique J. Moors Tome II français-néerlandais Varia boek die Keure.
Moors zorgt ervoor dat u wél de correcte vertaling vindt. En dat op een zeer eenvoudige, gebruiksvriendelijke manier. Van het Nederlands naar het Frans of van het Frans naar het Nederlands? Vanaf nu hoeft u nooit meer te twijfelen! Bij elk woord ziet u in één oogopslag.
Frans Nederlands woordenboek vertaling online LEXILOGOS.
Frans Nederlands woordenboek. Van Dale Reverso Systran Freelang Glosbe Sensagent Interglot MijnWoordenboek Linguee. Nederlands Frans vertaling. Google Reverso Bing. Frans Nederlands vertaling. Google Reverso Bing. Trésor Larousse Visuel Académie Reverso Expressio Cordial Sensagent Médiadico L'Internaute' Wiktionnaire multidictionnaire spelling correctie vervoeging.
Linguee Woordenboek Frans-Nederlands.
à â é è ê ë ï î ô ù û ç æ ö ü ó á. nl Nederlands fr Frans. nl Nederlands fr Frans. fr Frans nl Nederlands. nl Nederlands gb Engels. nl Nederlands de Duits. nl Nederlands es Spaans.
Accolade Vertalingen Frans-Nederlands en Nederlands-Frans.
Bij Accolade kunt u terecht voor alle soorten vertalingen van het Frans naar het Nederlands en omgekeerd. Vertalingen Frans-Nederlands worden altijd uitgevoerd door een Nederlandse vertaler met ervaring in het desbetreffende domein. Uiteraard zijn het dan vertalers met moedertaal Frans die op hun beurt vertalingen Nederlands-Frans voor hun rekening nemen.

Contacteer ons

++ frans nederlands ++
++ nederlands frans ++
++ frans vertalen ++
++ frans woordenboek ++
++ frans nederlands vertalen ++
++ frans leren ++
++ vertalen nederlands frans zinnen ++
++ nederlands naar frans ++
++ vervoegingen frans ++
++ van nederlands naar frans ++
++ frans bauer ++
++ frans hals ++
++ frans naar nederlands ++