Zoeken naar frans woordenboek

frans woordenboek

Google Translate.
Sleep de link hierheen om de webpagina te vertalen. Wij bieden geen ondersteuning voor het type bestand dat u hierheen heeft gesleept. Probeer een ander type bestand. Wij bieden geen ondersteuning voor het type link dat u hierheen heeft gesleept.
Le Docte viertalig juridisch woordenboek.
Terug Le Docte viertalig juridisch woordenboek. Deze volledig herziene en geactualiseerde editie van het vermaarde Le Docte woordenboek, verklaart meer dan 25.000 juridische trefwoorden en uitdrukkingen in vier talen: het Nederlands, het Frans, het Duits en het Engels. Het bevat registers van de lemmas in het Frans en het Duits.
Nederlands-Frans woordenboek WordReference.com.
aan de andere kant. Klik op woord.: Le dictionnaire WordReference néerlandais-Frans est un dictionnaire" virtuel" qui a été créé en combinant les dictionnaires Engelsnéerlandais et EngelsFrans. Il sera loin d'être' parfait mais nous espérons que vous le trouverez utile malgré ses imperfections.
Kinderwoordenboek Frans-Nederlands / Nederlands-Frans Frans in de lagere school.
Samenstelling: 176p, full colour. Met dit rijk geïllustreerd woordenboek kunnen kinderen vanaf 6 jaar moeiteloos de Franse taal leren. Het woordenboek bevat meer dan duizend van de meest frequente woorden en is dus ideaal als eerste kennismaking met het Frans.
Frans Nederlands woordenboek vertaling online LEXILOGOS.
Encyclopédie universelle Larousse. Trésor de la langue française, het belangrijkste woordenboek van de Franse taal: 100000 woorden, definitie, etymologie. Dictionnaire de l'Académie' française: Frans woordenboek 1935. Reverso: Frans-Nederlands Frans woordenboek definities, synoniemen. Mediadico: Frans woordenboek definities, synoniemen. Freelang: Frans-Nederlands woordenboek.
woordenboek Vertaling Nederlands-Frans.
een woordenboek Nederlands-Duits un dictionnaire néerlandais-allemand. een etymologisch woordenboek. woordenboek dat de herkomst van woorden verklaart un dictionnaire étymologique. woordenboek met woorden en hun synoniemen dat je gebruikt om puzzels op te lossen dictionnaire de mots croisés. K Dictionaries Ltd.
Hashtag" nu toch in Frans woordenboek.
Ook Brit waakt over zuiverheid van het Frans. Er waren 600 nieuwe kanshebbers voor de woordenlijst van het Franse woordenboek Le" petit Robert, zeg maar de Franse Van" Dale. Onder meer hashtag" en selfie" haalden uiteindelijk de selectie, ondanks het feit dat de Fransen zich vaak verzetten tegen anglicismen in de taal.
van-dale-groot-woordenboek-frans-nederlands.
Professioneel gereedschap voor vertalers, tolken en studenten Circa 74.000 trefwoorden, meer dan 2200 bladzijden Ook de modernste woorden en betekenissen Spreekwoorden en uitdrukkingen Extra tips en informatieve artikelen Uitgebreide grammaticale informatie Lijst van werkwoordvervoegingen Taaltips en landeninformatie Toegankelijke vormgeving Zeker weten dat je het prima kunt vinden met de volledig herziene 4e editie van het Van Dale Groot woordenboek Frans-Nederlands. De uitgave is completer én informatiever dan elk ander vertaalwoordenboek Frans.
Reverso Context Vertaling in context van Nederlands naar Frans.
Vertaling Woordenboek Context Vervoegen. Sluit uw aan bij Reverso. Inschrijven Aanmelden Facebook verbinden. Vertaal woorden en uitdrukkingen in Nederlands-Frans. Arabisch Duits Engels Spaans Frans Hebreeuws Italiaans Japans Nederlands Pools Portugees Roemeens Russisch. Arabisch Duits Engels Spaans Frans Hebreeuws Italiaans Japans Nederlands Pools Portugees Roemeens Russisch.
woordenboek Vertaling naar Frans voorbeelden Nederlands Reverso Context.
Arabisch Duits Engels Spaans Frans Hebreeuws Italiaans Japans Nederlands Pools Portugees Roemeens Russisch. Arabisch Duits Engels Spaans Frans Hebreeuws Italiaans Japans Nederlands Pools Portugees Roemeens Russisch. Uw zoekopdracht kan naar ongeschikte uitdrukkingen leiden. Uw zoekopdracht kan naar informele uitdrukkingen leiden. Vertaling van woordenboek" in Frans.
Frans-Italiaans woordenboek vertaling bab.la.
Je kunt ook vertalingen voor Italiaanse woorden vinden, want er wordt zowel in het Frans als in het Italiaans gezocht. Verfijn jouw zoekopdracht met onze filteropties om resultaten te verbergen die niet overeenkomen met jouw criteria. Wanneer je een Italiaans woord of de Franse vertaling ervan niet begrijpt, kun je gewoon de Web, Afbeeldingen of Wikipedia-zoekfuncties gebruiken om meer informatie te vinden. Alfabetisch zoeken in het woordenboek Frans-Italiaans.
Juridisch Woordenboek J. Moors Deel II Frans-Nederlands / Dictionnaire Juridique J. Moors Tome II français-néerlandais.
Daarbij komt nog dat voorbepaalde juridische termen meerdere vertalingen mogelijk zijn, maar dat in een specifieke context maar één Nederlandse of Franse term correct is. Het Juridisch Woordenboek J. Moors zorgt ervoor dat u wél de correcte vertaling vindt. En dat op een zeer eenvoudige, gebruiksvriendelijke manier. Van het Nederlands naar het Frans of van het Frans naar het Nederlands?

Contacteer ons

++ frans nederlands ++
++ nederlands frans ++
++ frans vertalen ++
++ frans woordenboek ++
++ frans nederlands vertalen ++
++ frans leren ++
++ vertalen nederlands frans zinnen ++
++ nederlands naar frans ++
++ vervoegingen frans ++
++ van nederlands naar frans ++
++ frans bauer ++
++ frans hals ++
++ frans naar nederlands ++