Meer resultaten voor frans hals museum

frans hals museum

Bezoekersinformatie voor het Frans Hals Museum in Haarlem.
Wij passen het zo snel mogelijk aan. Recensie voor museum Frans Hals Museum. Fijn dat u een recensie voor dit museum wilt geven. Geef hier uw mening en uw naam mag ook een alias zijn als u dat liever wilt.
Frans Hals Museum Wikipedia.
Van al die nieuwe genres zijn in het Frans Hals Museum schitterende voorbeelden te vinden: portretten van Frans Hals, landschappen van Jacob van Ruisdael, huishoudens van Jan Steen, ontbijtjes van Floris van Dijck stuk voor stuk hoogtepunten van de Gouden Eeuw.
Frans Hals Museum CODART.
Frans Hals Museum, Haarlem. Frans Hals Museum. Frans Hals Museum. Previous exhibitions other events since 1999. Leave feedback Share this on. Facebook Twitter LinkedIn Google Plus. Contact Frans Hals Museum. Frans Hals Museum on Twitter. Frans Hals Museum on Facebook.
Frans Halsmuseum Haarlem Nederland. Informatie Reviews Frans Halsmuseum Zoover.
Het Frans Hals Museum is gevestigd aan de Oude Gedempte Gracht in het Oude" Mannenhuis, een monumentaal gebouw uit 1608. Het museum herbergt een schitterende collectie van vaak wandvullende schilderijen van voornamelijk Haarlemse meesters, maar de doeken van Frans Hals spelen natuurlijk de hoofdrol.
Veiligheidscontrole vereist.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
Frans Hals Museum Haarlem Alles wat u moet weten voordat je gaat TripAdvisor.
22 februari 2018 beoordeeld. Het is meer dan de moeite waard om een dezer dagen de speciale expositie te bekijken over ondeugende schilderijen van Jam Steen, Frans Hals en vele andere bekende of onbekende meesters Als haarlemmer kom ik er te weinig, maar van alle keren was dit het. Stel een vraag over Frans Hals Museum.
Home Frans Hals Museum.
Hals ontmoet Manet, Singer Sargent, Van Gogh. Begint op 29 september 2018. Frans Hals, Anders. tot 16 september 2018. Rendez-vous met Frans Hals. Begint op 1 september 2018. Frans Hals Lezing. tot 13 mei 2018. Museum in Bloei. Ontdek museum highlights en meer.

Contacteer ons

++ taal in het frans ++
++ gratis frans leren ++
++ snelcursus frans ++
++ frans hals museum ++
++ cursus frans online ++
++ werkbladen frans ++
++ frans online leren ++
++ frans uitspraak ++
++ zomercursus frans ++
++ intensieve taalcursus frans ++
++ frans grammatica oefenen ++
++ training frans ++