Meer resultaten voor zomercursus frans

zomercursus frans

Taalcursussen aan het UCT Faculteit Letteren en Wijsbegeerte Universiteit Gent.
In augustus en september kan je als toekomstige student intensieve zomercursussen Spaans, Italiaans en Portugees volgen en specifieke voorbereidingscursussen Frans en Duits. Meer bepaald gedurende de eerste twee weken van september organiseert het Universitair Centrum voor Talenonderwijs UCT een voorbereidingscursus Frans Une" longueur d'avance' en Duits Wegweiser" van telkens 30 uur, voor studenten van wie het bachelorsprogramma opleidingsonderdelen Frans en/of Duits bevat.
Cursussen Frans Volwassenen CLL Language Centres.
Als meertalig land, gelegen in het hartje van Europa en op een steenworp van Parijs, Londen en Amsterdam, is Belgi een aantrekkelijke bestemming om Frans te leren en tevens de Franstalige cultuur op te snuiven. De hoofdstad Brussel is kosmopoliet en multicultureel en is tevens de thuisbasis voor een aantal Europese instellingen, de NAVO en een groot aantal internationale organisaties.
Intensieve zomercursus Frans SYNTRA Midden-Vlaanderen.
Intensieve zomercursus Frans. Op 5 voormiddagen en in kleine groepen van maximaal 6 deelnemers krijg je les van een ervaren taaldocent die focust op oefeningen en levensechte conversaties. Hierdoor is het taalbad niet alleen bijzonder resultaatgericht maar zorgt het tegelijk voor nog meer leerplezier en actieve betrokkenheid zodat je op korte termijn heel wat kennis bijleert of opfrist.
Taalopleidingen Frans Linguapolis Universiteit Antwerpen.
Interesse in een opleiding op maat voor jezelf of je collega's? Vraag dan een offerte aan via maatwerk@linguapolis.be. Voor extra activiteiten bij de taalopleidingen Frans, zoals lezingen of culturele evenementen, werkt Linguapolis samen met de Alliance française dAnvers. 32 3 265 48 03.
3-7 september 2018: zomercursus Frans voor studenten Lager Onderwijs UCLL.
Wil je je zekerder voelen in je kennis en vaardigheden Frans? Ben je op zoek naar een manier om je optimaal voor te bereiden op het vak Frans van het eerste opleidingsjaar en misschien ook al het taalbad af te leggen dat een verplichte opdracht is binnen de opleiding? Schrijf je dan in voor een zomercursus Frans.
CLT Centrum voor Levende Talen Leuven.
Zowel voor Duits, Engels, Frans, Italiaans, Japans en Spaans bieden we je de kans om je taalvaardigheden gespreid over twee weken op te frissen en te verruimen. Een intensieve ervaring die garant staat voor sterke resultaten. Dit zomercursusboekje vertelt je er meer over. Inschrijven kan op het CLT-secretariaat of via deze link van 12 maart 2018 tot 9 juli 2018. Meer info via clt@kuleuven.be. Openingsuren secretariaat zomercursus.:
Intensieve zomercursus Frans SYNTRA Bedrijfstrainingen.
Vóór de start van de cursus Frans analyseren we uw taalniveau en behoeftes en komt u terecht in een kleine groep van hetzelfde niveau. Mail naar info@syntra-bedrijfstrainingen.be om in te schrijven voor een intensief taalbad Frans in onze campus in Gent. Waar en wanneer? De opleiding Intensieve zomercursus Frans is momenteel uitsluitend beschikbaar op maat.
Zomercursus Frans met EF.
Werken voor EF. GA OP ZOMERCURSUS FRANS MET EF! Genieten onder de Franse zon terwijl je de taal van het land leert spreken? Met een zomercursus Frans volg je lessen en kun je deelnemen aan excursies, sporten en andere activiteiten.

Contacteer ons

++ taal in het frans ++
++ gratis frans leren ++
++ snelcursus frans ++
++ frans hals museum ++
++ cursus frans online ++
++ werkbladen frans ++
++ frans online leren ++
++ frans uitspraak ++
++ zomercursus frans ++
++ intensieve taalcursus frans ++
++ frans grammatica oefenen ++
++ training frans ++