Op zoek naar zomercursus frans?

zomercursus frans

3-7 september 2018: zomercursus Frans voor studenten Lager Onderwijs UCLL.
3-7 september 2018: zomercursus Frans voor studenten Lager Onderwijs. 3-7 september 2018: zomercursus Frans voor studenten Lager Onderwijs. Denk je dat een grondige opfrissing en herhaling Frans nuttig is voor jou? Wil je je zekerder voelen in je kennis en vaardigheden Frans?
Cursussen Frans Volwassenen CLL Language Centres.
CLL heeft speciaal ontworpen programmas op maat voor studenten en jonge volwassenen, die Frans willen leren en hiervoor een totale onderdompeling willen. Cursussen Frans tijdens het academiejaar. Cursussen Frans in Brussel Campus van UCL in Woluwe. Cursussen Frans in Louvain-la-Neuve.
Taalopleidingen Frans Linguapolis Universiteit Antwerpen.
Vraag dan een offerte aan via maatwerk@linguapolis.be. Voor extra activiteiten bij de taalopleidingen Frans, zoals lezingen of culturele evenementen, werkt Linguapolis samen met de Alliance française dAnvers. 32 3 265 48 03. De website van de UAntwerpen maakt gebruik van cookies.
Universitair Centrum voor Talenonderwijs Universiteit Gent.
Alles over Praktisch. In de kijker. 22-03-2018 Zomercursussen Praktisch Spaans 2 en Praktisch Zweeds 1. Het UCT overweegt tijdens de zomer een intensieve cursus Praktisch Spaans 2 te organiseren. Een zomercursus Praktisch Zweeds niveau 1 is toegevoegd aan het programma.
Nieuws CLL CLL Language Centres.
Het programma van Immersie in de zomer voor Frans in Brussel. Immersie Frans van 2 juli tot 13 juli. Immersie Frans van 16 juli tot 27 juli. Immersie Frans van 30 juli tot 10 augustus. Immersie Frans van 13 tot 24 augustus.
zomercursus Vertaling Nederlands-Frans.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: zomercursus DE zomercursus EN zomercursus ES. Definities op Encyclo.nl: zomercursus 1x. Vertalingen zomercursus NLFR. cours d'été' cours; cours de vacances; université d'été' école d'été.'
Zomercursus Frans met EF.
03 202 30 70. GA OP ZOMERCURSUS FRANS MET EF! Genieten onder de Franse zon terwijl je de taal van het land leert spreken? Met een zomercursus Frans volg je lessen en kun je deelnemen aan excursies, sporten en andere activiteiten.

Contacteer ons

++ taal in het frans ++
++ gratis frans leren ++
++ snelcursus frans ++
++ frans hals museum ++
++ cursus frans online ++
++ werkbladen frans ++
++ frans online leren ++
++ frans uitspraak ++
++ zomercursus frans ++
++ intensieve taalcursus frans ++
++ frans grammatica oefenen ++
++ training frans ++