Op zoek naar zomercursus frans?

zomercursus frans

9-17 jaar Super-intensief Frans bij CERAN Zomer cursus Easy Languages.
9-17 jaar Super-intensief Frans bij CERAN Zomer cursus. 11-16 jaar Montpellier Summer Camp. 10-16 jaar Nice vakantiecursus. 12-18 jaar Saint-Malo Zomer verblijf. 12-18 jaar Arcachon Zomer verblijf. Zomercursus Frans en Surfen in Biarritz Gastgezin. Schrijf u in voor één van onze programma's.'
Intensieve zomercursus Frans SYNTRA Bedrijfstrainingen.
Mail naar info@syntra-bedrijfstrainingen.be om in te schrijven voor een intensief taalbad Frans in onze campus in Gent. Waar en wanneer? De opleiding Intensieve zomercursus Frans is momenteel uitsluitend beschikbaar op maat. Bepaal zelf locatie in een SYNTRA campus, op locatie of in-company.
Intensieve zomercursus Frans SYNTRA Midden-Vlaanderen.
Zoek een opleiding, beroep of vak op trefwoord. Intensieve zomercursus Frans. Op 5 voormiddagen en in kleine groepen van maximaal 6 deelnemers krijg je les van een ervaren taaldocent die focust op oefeningen en levensechte conversaties. Hierdoor is het taalbad niet alleen bijzonder resultaatgericht maar zorgt het tegelijk voor nog meer leerplezier en actieve betrokkenheid zodat je op korte termijn heel wat kennis bijleert of opfrist.
Nieuws CLL CLL Language Centres.
Het programma van Immersie in de zomer voor Frans in Brussel. Immersie Frans van 2 juli tot 13 juli. Immersie Frans van 16 juli tot 27 juli. Immersie Frans van 30 juli tot 10 augustus. Immersie Frans van 13 tot 24 augustus.
Cursussen Frans Volwassenen CLL Language Centres.
Test d'valuation' de Franais TEF. Als meertalig land, gelegen in het hartje van Europa en op een steenworp van Parijs, Londen en Amsterdam, is Belgi een aantrekkelijke bestemming om Frans te leren en tevens de Franstalige cultuur op te snuiven.
CLT Centrum voor Levende Talen Leuven.
Zowel voor Duits, Engels, Frans, Italiaans, Japans en Spaans bieden we je de kans om je taalvaardigheden gespreid over twee weken op te frissen en te verruimen. Een intensieve ervaring die garant staat voor sterke resultaten. Dit zomercursusboekje vertelt je er meer over. Inschrijven kan op het CLT-secretariaat of via deze link van 12 maart 2018 tot 9 juli 2018. Meer info via clt@kuleuven.be. Openingsuren secretariaat zomercursus.:
3-7 september 2018: zomercursus Frans voor studenten Lager Onderwijs UCLL.
U bent hier. 3-7 september 2018: zomercursus Frans voor studenten Lager Onderwijs. 3-7 september 2018: zomercursus Frans voor studenten Lager Onderwijs. Denk je dat een grondige opfrissing en herhaling Frans nuttig is voor jou? Wil je je zekerder voelen in je kennis en vaardigheden Frans?
Zomercursus Frans met EF.
03 202 30 70. GA OP ZOMERCURSUS FRANS MET EF! Genieten onder de Franse zon terwijl je de taal van het land leert spreken? Met een zomercursus Frans volg je lessen en kun je deelnemen aan excursies, sporten en andere activiteiten.

Contacteer ons

++ taal in het frans ++
++ gratis frans leren ++
++ snelcursus frans ++
++ frans hals museum ++
++ cursus frans online ++
++ werkbladen frans ++
++ frans online leren ++
++ frans uitspraak ++
++ zomercursus frans ++
++ intensieve taalcursus frans ++
++ frans grammatica oefenen ++
++ training frans ++