Meer resultaten voor frans leren app

frans leren app

De 7 beste apps voor het leren van een nieuwe taal.
Het leren van een nieuwe taal kan een behoorlijke opgave zijn want waar start je met het leren van bijvoorbeeld Spaans of Frans? Gelukkig kun je op je smartphone en tablet gebruik maken van een aantal handige apps die je helpen stapsgewijs een taal te leren. De zeven beste apps voor het leren van een taal hebben we op een rij gezet. Taal leren met een app.
Leer Frans Taalgids Vertalen Android-apps op Google Play.
Leuk om Frans te leren alleen jammer dat er geen gratis lessen zijn anders 5 ster. Geef nooit een beoordeling maar deze app verdient het wel. Faty video's' 20 oktober 2017. Je kunt met deze applicatie echt goed frans leren.
Duolingo: Leer Engels, Spaans en ander talen helemaal gratis.
Een taal leren? Dat doe je toch gewoon op je smartphone! Gitage.
Wil je daarom je Frans wat bijschaven en niet beperken tot een bepaalde categorie of sector? Probeer dan eens de app Frans Leren. Deze app heeft als doel je uitspraak en je woordenschat te verbeteren. De gratis app laat je kennismaken met zijn kunnen en biedt je toegang tot de eerste drie categorie├źn: dieren, familie en lichaamsbewegingen.
De 12 beste apps voor het leren van een vreemde taal Apps Software ComputerTotaal.
De eerste les van elke taal is gratis, daarna kost het 499, euro per maand als je voor een jaarabonnement kiest. Naast Frans, Duits, Italiaans en Spaans kun je ook talen als Indonesisch en Russisch met Babbel leren. Tip 04: Google Translate. Google Translate is niet alleen een handige website, de app kan je ook helpen bij het leren van een taal.
Beste taalcursussen voor iPhone en iPad: talen leren met apps.
De app Frans Leren: Verbeter je uitspraak en woordenschat biedt een aangename manier om Frans te leren. De gratis Nederlandstalige app biedt toegang tot drie categorie├źn: Lichaamsbewegingen, Familie en Dieren. Eerst leer je de uitspraak van losse woordjes, die je vervolgens in een meerkeuzetest oefent.
Frans online leren snel, gratis en eenvoudig met book2 van 50" languages."
Frans leren met de Android en iPhone App 50" languages." De 50" languages" Android of iPhone App is de ideale begeleider voor iedereen die ook offline Frans willen leren. De app is beschikbaar voor zowel Android-Phone en Tablet als iPhone of iPad.
Mondly: Leer Frans een taal leren spreken in de App Store.
iTunes is s werelds eenvoudigste manier om jouw digitale mediacollectie te organiseren en uit te breiden. We kunnen geen iTunes op jouw computer vinden. Download nu iTunes om de gratis app Mondly: Leer Frans een taal leren spreken van ATi Studios te downloaden.

Contacteer ons

++ frans leren online gratis ++
++ frans cursus ++
++ frans oefenen online ++
++ frans vertalen naar nederlands ++
++ taalvakanties frans ++
++ frans grammatica ++
++ leren vertaling frans ++
++ vertalen nederlands frans zinnen gratis ++
++ les frans ++
++ frans woordenboek online gratis ++
++ frans leren app ++
++ online cursus frans ++
++ snel frans leren ++