Meer resultaten voor frans leren app

frans leren app

Frans online leren snel, gratis en eenvoudig met book2 van 50" languages."
Frans leren met de Android en iPhone App 50" languages." De 50" languages" Android of iPhone App is de ideale begeleider voor iedereen die ook offline Frans willen leren. De app is beschikbaar voor zowel Android-Phone en Tablet als iPhone of iPad.
De 7 beste apps voor het leren van een nieuwe taal.
Het leren van een nieuwe taal kan een behoorlijke opgave zijn want waar start je met het leren van bijvoorbeeld Spaans of Frans? Gelukkig kun je op je smartphone en tablet gebruik maken van een aantal handige apps die je helpen stapsgewijs een taal te leren. De zeven beste apps voor het leren van een taal hebben we op een rij gezet. Taal leren met een app.
Leer Frans gratis Apps op Google Play.
Leer Frans met gratis lessen elke dag. Mondly doet u kennismaken met de Franse taal op een snelle en effectieve manier. In slechts enkele minuten, kunt u de meest belangrijke Franse woorden onthouden, zinnen vormen, Franse zinnen leren en deelnemen aan Franse gesprekken. Onze leuke Franse lessen verbeteren uw woordenschat, grammatica en uitspraak beter dan enkel andere methode voor het leren van een nieuwe taal. Bent u een beginner of een reeds ervaren spreker van de Franse taal? Een reiziger of professional met een druk schema? Deze applicatie is zeer geschikt, want ze past zich aan uw noden aan. Verken taaloefeningen voor lezen, luisteren, schrijven en spreken, uitgebreid met een woordenboek, werkwoordvervoeger en modern spraakherkenningssysteem het is net alsof u uw eigen Franse leraar in uw binnenzak heeft. Download de app voor het leren van een nieuwe taal vandaag en geniet van de voordelen van een nieuwe taal voor de rest van uw leven.
Duolingo: Leer Engels, Spaans en ander talen helemaal gratis.
Cursussen Frans Gratis.
Waar zijn de toiletten, alstublieft? Opmerking: deze service werkt alleen met de CHROME browser die u kunt downloaden door op de volgende link te klikken: Google Chrome. Voortgang Q1 0%. Voortgang Q2nbsp 0%. Start een nieuwe quiz. Nederlands Frans Q1 Q2.
Beste taalcursussen voor iPhone en iPad: talen leren met apps.
Omdat je alleen woordjes leert is het verstandig om via een andere app ook nog wat grammatica en uitspraak te leren, zodat je geen woordjesrobot wordt. De strak vormgegeven iPhone en iPad app van Busuu is beschikbaar in meerdere talen: Engels, Spaans, Frans, Duits, Portugees, Italiaans, Turks, Pools, Russisch, Japans, Mandarijn, om maar een paar te noemen.
De 12 beste apps voor het leren van een vreemde taal Apps Software ComputerTotaal.
De eerste les van elke taal is gratis, daarna kost het 499, euro per maand als je voor een jaarabonnement kiest. Naast Frans, Duits, Italiaans en Spaans kun je ook talen als Indonesisch en Russisch met Babbel leren. Tip 04: Google Translate. Google Translate is niet alleen een handige website, de app kan je ook helpen bij het leren van een taal.
Leer Gratis Frans Woorden Apps op Google Play.
Woordenschat Trainer voor het leren van Frans: Leren Frans spreken voor tijdens het Reizen, Zakelijk, Dating, Studie School. Geheugenkaart woordenboek met Frans Nederlands vertalingen van 10.000 woorden. Snelst groeiende taalcursus onderwijs app voor mobiele en tablet: 500.000 nieuwe gebruikers / maand.
Frans Leren II: Verbeter je uitspraak en woordenschat Gratis in de App Store.
Wil je graag vloeiend Frans spreken zonder saaie grammatica lessen? De Franse Woorden Trainer helpt je op een snelle, makkelijke en leuke manier Franse woorden te leren! Leer Frans, wanneer en waar je maar wil, met je persoonlijke Franse woorden trainer app.

Contacteer ons

++ frans leren online gratis ++
++ frans cursus ++
++ frans oefenen online ++
++ frans vertalen naar nederlands ++
++ taalvakanties frans ++
++ frans grammatica ++
++ leren vertaling frans ++
++ vertalen nederlands frans zinnen gratis ++
++ les frans ++
++ frans woordenboek online gratis ++
++ frans leren app ++
++ online cursus frans ++
++ snel frans leren ++