Meer resultaten voor hoe leer je frans

hoe leer je frans

10 Gouden tips om een taal te leren patati@fedpatati@fed.
Lees reclamepanelen, veiligheid. Ik leer Nederlands! Japprends le français! Ik wil Frans leren maar mijn collegas spreken altijd Nederlands met mij! Hoe zeg je aan je collegas dat je de andere taal wil leren en dat je oefenmomenten nodig hebt?
Frans Leertips.
Maak een lijstje van de woorden, die je vaak fout doet, en leer deze extra. En vergeet niet geleerde woorden te herhalen. Hoe bereid ik me voor op een toets? Zorg ervoor dat je uitgerust aan de toets kunt beginnen.
Studietips Frans Sint-Barbaracollege.
Activiteiten en projecten. Studeer Frans niet enkel om goede resultaten te halen, maar vooral om de taal te kennen en te kunnen gebruiken. Herhaal regelmatig je woordenschat, de vervoegingen. Dit kan je ook doen met de pc. Schrijf een woord, een regeltje. duidelijk en groot op een blad en hang dat boven je bureau indien je iets niet kan onthouden. Ongewild zal je dat dan af en toe toch eens bekijken en vanzelf onthouden. Af en toe zal de leraar zeggen dat iets heel belangrijk is en het meermaals laten herhalen. wees maar zeker dat dit op de eerstkomende toets en later op het proefwerk zal gevraagd worden. Leg in je map een geheime bladzijde aan en noteer daar die belangrijke dingen. Bekijk de tips die je terugvindt in de StudeerWijzer op het einde van elk Quartier. Schrijf de Franse woordjes thuis over en gebruik het woord in een zin. Bekijk bij moeilijke woorden nieuwe werkwoorden, bijwoorden, uitdrukkingen. de zin uit het werkboek. Hermaak de invuloefeningen eventueel mondeling en de vertalingen schrifteli jk! om te controleren of je de woordenschat voldoende kent. Leer de algemene regel goed de uitzonderingen, zodat je die kan toepassen.
Cursussen Frans gratis Leren Frans.
Quel est le prix s'il' vous plaît? Ik begrijp het niet. Je ne comprends pas. Ik heb het begrepen. Ik weet het niet. Je ne sais pas. Waar zijn de toiletten, alstublieft? Où sont les toilettes s'il' vous plaît? Printvriendelijke versie Frans Woordenschat.
Duolingo: Leer Engels, Spaans en ander talen helemaal gratis.
Je krijgt direct je cijfer. Bij Duolingo leer je via interactieve oefeningen ontvang direct feedback zodat je meteen je taalvaardigheden kunt verbeteren. Blijf gemotiveerd dankzij punten. Verdien virtuele munten voor correcte antwoorden, ontgrendel nieuwe levels en kijk hoe je score in vloeiend spreken groeit.
Snel Frans leren wikiHow.
Leer de uitspraak. Dit is zeker in het Frans erg belangrijk, waarbij de geschreven woorden helemaal niet lijken op de gesproken taal. Bijvoorbeeld: Frans heeft klinkers als eau, welke worden uitgesproken als o, of oi" wat uitgesproken wordt als wa" 3 Je zal moeten weten hoe de uitspraak in het Frans werkt.

Contacteer ons

++ frans leren gratis ++
++ taal frans ++
++ basis frans leren ++
++ priveles frans ++
++ cursus frans brussel ++
++ zakelijk frans ++
++ hoe leer je frans ++
++ frans liedje 2016 ++
++ frans voor beginners gratis online ++