Resultaten voor taal frans

taal frans

Frans Wikipedia.
4 In Rusland, Spanje, Duitsland en elders is het Frans in de 17e eeuw in zwang gekomen als taal van de sociale elite, maar sinds de opkomst van het nationalisme in Europa in de 19e eeuw is het door de landelijke voertalen weer verdrongen.
taal vertaling Nederlands-Frans inclusief voorbeelden.
Quelle est la langue parlée au Mexique? Latijn is de taal van de toekomst! Le latin est la langue de l'avenir! Welke taal spreken ze in jouw land? Quelle langue parle-t-on dans votre pays? Het Latijn is een dode taal.
taal frans Traduction en français exemples néerlandais Reverso Context.
De volledige uitgave werd in november 1995 in het Engels uitgebracht en is vervolgens in het Duits en Frans ver taal d. Le texte intégral, publié d'abord' en anglais en novembre 1995, a été traduit en allemand et en français."
de franse taal Vertaling naar Frans voorbeelden Nederlands Reverso Context.
Zijn ontwikkeling geschiedt in de Franse taal en sommigen dat hebben we een aantal dagen geleden in Rabat, tijdens de Euromediterrane Parlementaire Vergadering, gezien willen het Frans maar al te graag vervangen door het Engels, om daar de enige internationale taal van te maken.
Franse taal vertaling Nederlands-Frans.
Vertaling van Franse taal. Frans o, Franse taal v zn. français m le. langue française v la. Hij kan Frans spreken. Il peut parler français. Hij spreekt ook Frans. Il parle aussi français. Gerelateerd aan Franse taal. Over deze site.
taal Vertaling naar Frans voorbeelden Nederlands Reverso Context.
Arabisch Duits Engels Spaans Frans Hebreeuws Italiaans Japans Nederlands Pools Portugees Roemeens Russisch. Arabisch Duits Engels Spaans Frans Hebreeuws Italiaans Japans Nederlands Pools Portugees Roemeens Russisch. Uw zoekopdracht kan naar ongeschikte uitdrukkingen leiden. Uw zoekopdracht kan naar informele uitdrukkingen leiden. Vertaling van taal" in Frans.
taal Vertaling Nederlands-Frans.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: taal DE taal EN taal ES. Definities op Encyclo.nl: taal 22x. Vertalingen taal NLFR. t a l.

Contacteer ons

++ frans leren gratis ++
++ taal frans ++
++ basis frans leren ++
++ priveles frans ++
++ cursus frans brussel ++
++ zakelijk frans ++
++ hoe leer je frans ++
++ frans liedje 2016 ++
++ frans voor beginners gratis online ++