Resultaten voor opleiding frans

opleiding frans

in opleiding Vertaling Nederlands-Frans.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: in opleiding DE in opleiding EN in opleiding ES. Vertalingen in opleiding NLFR. Voorbeeldzinnen met in opleiding.
Snelcursus Frans Syntra AB.
De snelcursus Frans legt een stevige nadruk op gesproken taal, omdat je waarschijnlijk eerst via die weg met het Frans in contact komt. Deze opleiding is ook beschikbaar in een uitgebreider cursuspakket. Spreek je al een mondje Frans? Kijk zeker eens op de overzichtspagina met al onze opleidingen Frans voor beginners tot experts.
Cursus Frans Intermédiaire Centrum Voor Afstandsonderwijs.
De opleiding stemt overeen met het A2-B1 niveau volgens het Europees referentiekader ERK voor talen. Je bent dus zeker van het juiste niveau! Start direct met de thuisstudie Frans intermédiaire. Omdat deze opleiding een thuisstudie is, kan je onmiddellijk starten.
Opleiding Frans voor beginners SYNTRA Limburg Verzilver je talent.
Snelle manier om je Frans weer bij te schaven! Korte Workshops: Verkoopgesprek voeren in het Frans of Professioneel communiceren via e-mail of telefoon in het Frans. Startdata zijn nog niet beschikbaar. Blijf op de hoogte of stel een vraag over deze opleiding.
Onderwijskiezer.
Voor een aantal beroepen kan een specifieke opleiding wettelijk vereist zijn. Academisch gerichte bacheloropleidingen hebben als doel voor te bereiden op een master en dus niet rechtstreeks op dit beroep. Ze worden hier vermeld om het instapniveau van de opleiding aan te geven. Secundair onderwijs: Frans Professionele bachelor HO.
Cursus frans 1.
Duur opleiding: 120lt. Stel je voor: je hebt vroeger nog Frans gehad op school maar je herinnert je er niet veel meer van, je bent naar de Belgische kust komen wonen en je spreekt enkel Nederlands, je krijgt er een nieuwe Franstalige collega bij, je bent veranderd van werk en je hebt nu plots toch je Frans nodig, je gaat graag naar Frankrijk maar iets weerhoudt je ervan omdat je de taal niet spreekt.zijn deze situaties herkenbaar?
Taalopleidingen Frans Linguapolis Universiteit Antwerpen.
Interesse in een opleiding op maat voor jezelf of je collega's? Vraag dan een offerte aan via maatwerk@linguapolis.be. Voor extra activiteiten bij de taalopleidingen Frans, zoals lezingen of culturele evenementen, werkt Linguapolis samen met de Alliance française dAnvers. 32 3 265 48 03.
Request Rejected.
Frans 1 Syntra AB.
De opleiding Frans 1 is ook beschikbaar in een verkort traject ideaal voor wie zijn kennis wat wil opfrissen. Wie de opleiding Frans 1 heeft afgerond, kan overstappen naar Frans 2. Actieve taaltraining gericht op conversaties in dagelijkse omgangstaal of praktijksituaties.:
Cursus Zakelijk Frans Centrum Voor Avondonderwijs.
Cursus Zakelijk Frans. Welke vakgebieden genieten je voorkeur? Wanneer wil je met je studie starten? Waar wil je graag studeren? Sla deze stap over Sla deze stap over Sla deze stap over. Volgende stap Vorige stap Volgende stap Vorige stap Zoek.
Frans Encora.
Op het einde van deze opleiding kun je het Frans efficiënt gebruiken zowel voor professionele, sociale als academische doeleinden. Je kan een brede waaier aan Franse teksten begrijpen over onderwerpen gaande van de persoonlijke levenssfeer over algemeen maatschappelijke of abstracte themas tot onderwerpen uit een gespecialiseerd domein.
opleidingen Syntra West.
Vlot communiceren tijdens Franstalige contractbesprekingen en interviews. Opleiding van 12 sessies. Frans voor de bouw en vastgoedsector. Communiceren met Franstalige klanten en leveranciers in hun vakjargon! Opleiding van 8 sessies. Frans in het transport. een opleiding Frans toegespitst op de logistieke sector!

Contacteer ons

++ werkwoorden frans oefenen ++
++ verbeteren frans ++
++ frans nederlands zinnen ++
++ bijles frans ++
++ opleiding frans ++
++ frans leren oefeningen ++
++ frans vertalen zinnen ++
++ frans woordenboek online ++
++ taalbad frans ++
++ leer frans ++
++ frans leren spreken ++