Resultaten voor taalbad frans

taalbad frans

Taalopleiding: Taalbad Frans Lichtgewicht.
Taalbad Frans Lichtgewicht. Taalbad Frans Lichtgewicht. Taalbad Frans Lichtgewicht. Ons Taalbad Lichtgewicht is een semi-intensieve taalcursus van 30 uren gespreid over 2 weken.: elke dag van 9u tot 12u ochtenden of van 13u tot 16u namiddagen. op onze talenschool in Brussel Etterbeek of bij u op kantoor.
Intensief taalbad zakelijk Frans Summerschool Syntra AB.
Bijvoorbeeld om je taalkennis wat bij te schaven zodat omgaan met Franstalige klanten of gasten op je werk wat vlotter zou verlopen? Dan is dit taalbad iets voor jou! Gedurende één week werk je zes lesuren per dag aan je mondelinge, zakelijke communicatie in het Frans.
OpleidingsdetailsCevora.
Er werden geen gegevens gevonden. 479N Frans: taalbad voor basis, gemiddeld en gevorderd niveau 5 dagen. Ga naar geplande groepen. Om deze opleiding later gemakkelijker terug te vinden of door te geven aan collega's' kan u deze link gebruiken. Waarom deze opleiding?
Nieuw! Neem deze zomer een taalbad Frans SYNTRA Bedrijfstrainingen.
Bekijk het programma en schrijf in voor het taalbad van 3 7 juli of van 21 tot 25 augustus in onze campus in Gent. Onze taalopleidingen Duits, Frans en Engels focussen op zakelijke gesprekken die u vooruit helpen op de werkvloer.
Taalbad MM-taallessen.
Je wil goed kunnen communiceren in het dagelijkse leven. Of, je wil op het werk steviger in de schoenen staan als je praat met klanten, deelneemt aan vergaderingen, telefoneert, en ga zo maar door. MM-taallessen heeft daarvoor het taalbad Frans uitgewerkt.
Taalstage in Kortrijk Frans, Engels of Duits Zomers taalbad in de stad.
Zomers taalbad in de stad. 5e LEERJAAR 5e MIDDELBAAR. Zomers taalbad in de stad. Heb je nood aan wat extra kennis van het Frans, Engels of Duits? Tijdens deze intensieve zomerstage krijg je deze taal echt helemaal onder de knie!
Taalbad Frans/Engels in het taallab Hogeschool Gent.
Je leerlingen eens op een andere manier hun mondelinge taalvaardigheden in het Frans of het Engels laten uittesten? Wie kan zich het vlotst uitdrukken in een vreemde taal? In deze workshop maken de leerlingen op een creatieve manier kennis met het talenonderwijs in het hoger onderwijs: een intensief taalbad in het taallab waarbij de spreekvaardigheid centraal staat.
Taalbad Frans SYNTRA Limburg Verzilver je talent.
Home Taalbad Frans. Frans op één week. Tijdens het professioneel taalbad Frans word je in 5 dagen ondergedompeld in de Franse taal. Op die manier kan je op een efficiënte manier jouw praktijk kennis bijschaven. Hierdoor kan je snel op je werkplaats aan de slag.
Taalbad Frans.
Geregistreerd: 8 juni 2011. Re: Taalbad Frans. Oorspronkelijk geplaatst door fonteintje Heeft hier iemand ervaring met een taalbad Frans in Belgi? Het is niet mijn bedoeling daarvoor naar Frankrijk te trekken. Liefst een korte maar intensieve cursus, zoals aan de Universiteit Antwerpen.
Taalopleidingen Frans Linguapolis Universiteit Antwerpen.
Vraag dan een offerte aan via maatwerk@linguapolis.be. Voor extra activiteiten bij de taalopleidingen Frans, zoals lezingen of culturele evenementen, werkt Linguapolis samen met de Alliance française dAnvers. 32 3 265 48 03. De website van de UAntwerpen maakt gebruik van cookies.
Taalbad Leer snel een taal spreken.
We bieden dus ook bijvoorbeeld een taalbad Frans voor volwassenen aan. Waarom een taalbad? Het deelnemen aan een taalbad is een veilige en effectieve manier om je horizon zowel persoonlijk als professioneel te verbreden door je letterlijk te laten onderdompelen in de taal en cultuur van je gastland.
TAALBAD FRANS Samen DiVers SDV Oostende.
Gedurende de zomerschool Nederlands voor anderstalige kinderen kunnen Vlaamse kinderen kennis maken met de Franse taal. Net zoals in de Nederlandse les wordt op een speelse manier Frans aangeleerd. Het Taalbad Frans is voor kinderen geboren in 2006 en 2007.

Contacteer ons

++ werkwoorden frans oefenen ++
++ verbeteren frans ++
++ frans nederlands zinnen ++
++ bijles frans ++
++ opleiding frans ++
++ frans leren oefeningen ++
++ frans vertalen zinnen ++
++ frans woordenboek online ++
++ taalbad frans ++
++ leer frans ++
++ frans leren spreken ++