Resultaten voor taalbad frans

taalbad frans

Snel Frans leren met een taalbad van ElaN Languages.
Tijdens een taalbad Frans dompelen we u vijf dagen helemaal onder in de Franse taal. Via simulaties van concrete bedrijfssituaties krijgt u het typische vakjargon onder de knie in no time. Ook de Franse cultuur komt ruim aan bod. Waar u wilt.
Opleiding: talen Opleidingen.be Business.
Taalbad Nederlands 1 week, volledige dagen. Ontdek de opleiding. Taalopleiding Frans voorbereiding mondeling. Opleiding op maat. Datum nog te bepalen. Locatie van uw keuze. een unieke opleidingsformule? Taalopleiding Frans voorbereiding mondeling. Ontdek de opleiding. Taalbad Duits 1 week, voormiddagen PROMO.
Vind een opleiding VDAB.
Mijn loopbaan Profiel gewenste jobs Opdrachten Berichten Cv's' Online leren Documenten. Mijn jobs Zoek een job Jobsuggesties Vacatures sollicitaties Beroepsoriëntatie. Nuttige links Bestel opleidingscheques Bestel loopbaancheques Vraag vrijstelling aan Arbeidsbeperking E-loket Profieltest. Log in op Mijn Loopbaan Schrijf je in als werkzoekende.
Wiams Taalstage Frans voor 11 tot 18 jarigen. Wiams Taalstage Frans voor 11 tot 18 jarigen.
Het is de bedoeling dat je het gesproken Frans of Engels verstaat, dat je de taal zelf kan spreken, dat je geschreven teksten verstaat en in mindere mate dat je correct kan schrijven. Je wordt, bij wijze van spreken, ondergedompeld in een taalbad.
Projectwerking Stedelijk Secundaire Scholen.
3e jaar: taalbad Frans in Normandië en project vorm en inhoud. 4e jaar: taalbad Engels in Londen gastgezinnen en project rond milieu en project weerbaarheid. 5e jaar: project kansarmoede in Gentse stadsbuurten voor de richting humane wetenschappen; OC uitwerking richting Latijn Wetenschappen.
Taalbad Frans/Engels in het taallab Hogeschool Gent.
Je leerlingen eens op een andere manier hun mondelinge taalvaardigheden in het Frans of het Engels laten uittesten? Wie kan zich het vlotst uitdrukken in een vreemde taal? In deze workshop maken de leerlingen op een creatieve manier kennis met het talenonderwijs in het hoger onderwijs: een intensief taalbad in het taallab waarbij de spreekvaardigheid centraal staat.
CLT Centrum voor Levende Talen Leuven.
Heb je deze zomer zin en tijd om een taalbad te nemen? Met de CLT-zomercursus 16-27 juli 2018 kan dit perfect. Zowel voor Duits, Engels, Frans, Italiaans, Japans en Spaans bieden we je de kans om je taalvaardigheden gespreid over twee weken op te frissen en te verruimen.
Taalbad Leer snel een taal spreken.
We bieden dus ook bijvoorbeeld een taalbad Frans voor volwassenen aan. Waarom een taalbad? Het deelnemen aan een taalbad is een veilige en effectieve manier om je horizon zowel persoonlijk als professioneel te verbreden door je letterlijk te laten onderdompelen in de taal en cultuur van je gastland.
OpleidingsdetailsCevora.
Er werden geen gegevens gevonden. Er werden geen gegevens gevonden. 479N Frans: taalbad voor basis, gemiddeld en gevorderd niveau 5 dagen. Ga naar geplande groepen. Om deze opleiding later gemakkelijker terug te vinden of door te geven aan collega's' kan u deze link gebruiken.
Taalstage in Kortrijk Frans, Engels of Duits Zomers taalbad in de stad.
Zomers taalbad in de stad. 5e LEERJAAR 5e MIDDELBAAR. Zomers taalbad in de stad. Heb je nood aan wat extra kennis van het Frans, Engels of Duits? Tijdens deze intensieve zomerstage krijg je deze taal echt helemaal onder de knie!
Intensieve zomercursus Frans NXT-PRO.
Vóór de start van de cursus Frans analyseren we uw taalniveau en behoeftes en komt u terecht in een kleine groep van hetzelfde niveau. Mail naar info@syntra-bedrijfstrainingen.be om in te schrijven voor een intensief taalbad Frans in onze campus in Gent.
Taalbad MM-taallessen.
De opleiding kan plaatshebben in jouw bedrijf of bij MM-taallessen. Klik door naar contact en vraag naar de precieze data of om meer informatie. Taalbad Engels of Duits. Deze taalbaden zijn op precies dezelfde manier uitgewerkt als het taalbad Frans.

Contacteer ons

++ werkwoorden frans oefenen ++
++ verbeteren frans ++
++ frans nederlands zinnen ++
++ bijles frans ++
++ opleiding frans ++
++ frans leren oefeningen ++
++ frans vertalen zinnen ++
++ frans woordenboek online ++
++ taalbad frans ++
++ leer frans ++
++ frans leren spreken ++